Страйк польських фермерів. Фото із відкритих джерелСтрайк польських фермерів. Фото із відкритих джерел
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Польські фермери мають намір розширити свої протести, включаючи блокування доріг та пунктів пропуску на західному кордоні країни.

Про це інформує RMF24.

Учасники протесту оголосили про свої плани посилити страйк на всій території країни. Так, у суботу вони збираються 24 години блокувати шосе S3 біля містечка Мислібуж. Воно розташоване недалеко від кордону з Німеччиною.

У найближчі вихідні фермери планують повністю перекрити рух на кордоні з Німеччиною в районі містечка Крайнік Дольний, що біля Щецина.

Також фермери з Любуського воєводства разом з німецькими колегами мають намір блокувати дорогу і КПП біля найбільшого пункту перетину кордону, що між містами Свєчко та Слубіце, у обидва боки.

Проте деякі місцеві бізнес-асоціації не згодні з такими планами аграріїв.

Так зокрема, ряд компаній, що займаються перевезеннями, АЗС, магазинами та іншими сферами діяльності, звернулися до мера Слубіце з проханням не допустити акції фермерів. Вони мотивують це тим, що це може призвести до зупинки їхньої роботи. Крім того, будуть порушені договори з бізнес-партнерами, що матиме серйозні фінансові наслідки.

Перевізники погрожують подати до суду на фермерів, якщо їхній протест все одно відбудеться та завдасть їм збитків.

Нагадаємо, з 20 лютого польські фермери не припиняють протестувати по всій країні, блокуючи КПП на кордоні з Україною для вантажного транспорту.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *