Сабріна Сінгх. Фото: voakorea.comСабріна Сінгх. Фото: voakorea.com
0 0
Read Time:45 Second

20 лютого заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх висловила обурення щодо можливого припинення фінансової підтримки США для України. Під час брифінгу вона заявила, що без продовження допомоги Україна опиниться перед складним вибором: доведеться обирати, які населені пункти вона зможе захистити, а які – ні.

Сінгх відзначила, що припинення фінансування з боку Сполучених Штатів змусить український уряд зробити важливий вибір щодо розподілу обмежених ресурсів. За її словами, Україна буде змушена ухвалити рішення про те, які міста або села зможе захищати з урахуванням наявних можливостей та партнерів, які готові надавати допомогу. Проте вона утрималася від конкретизації населених пунктів, які можуть опинитися під загрозою в разі подальшого зменшення допомоги.

Одним із стратегічних кроків, який вже був зроблений, є виведення Сил оборони з Авдіївки. За словами Сінгх, він був здійснений з метою збереження артилерії та боєприпасів.

Нагадаємо, що нещодавно Білий дім заявив, що вихід Збройних сил України з Авдіївки є результатом бездіяльності конгресу США.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *