Дональд Туск. Фото: delfi.ltДональд Туск. Фото: delfi.lt
0 0
Read Time:47 Second

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск висловив своє обурення ставленням американських сенаторів-республіканців до України. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

Він звинуватив їх у тому, що вони не дозволили ухвалити законопроєкт, який міг би надати фінансову та військову підтримку Україні, Ізраїлю та Тайваню.

Також Дональд Туск згадав про роль Рональда Рейгана, який був одним з головних союзників Польщі та інших країн Східної Європи у боротьбі за незалежність від Радянського Союзу. Він заявив, що експрезидент США Рональд Рейган, якби був живий, був би розчарований поведінкою своїх партійних колег.

Законопроєкт, який не зміг пройти через Сенат США, передбачав виділення 118 млрд доларів на посилення безпеки кордонів США. А також 60 млрд доларів на допомогу Україні та 14 мільярдів доларів – Ізраїлю. Ці кошти мали б допомогти цим країнам.

Президент США Джо Байден, який підтримав цей законопроєкт, звинуватив у його провалі Дональда Трампа. А також заявив, що Трамп погрожує республіканським сенаторам “відплатою”, якщо вони підтримають угоду.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *