Зеленський та Міцотакіс в Одесі. Фото 24 каналуЗеленський та Міцотакіс в Одесі. Фото 24 каналу
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Ракетний удар, здійснений російсько-терористичними військами 6-го березня по Одесі, стався неподалік – лише за пів кілометра – від місця перебування президента України Володимира Зеленського та грецького прем’єра Кіріакоса Міцотакіса.

Про це з посиланням на власні джерела пише CNN.

Очевидці повідомляють, що охорона, яка супроводжувала українського президента та грецького прем’єра, відчула потужний вибух. Свідки побачили появу великої димової хмари, що нагадувала форму гриба.

За інформацією CNN, президент Зеленський неодноразово відвідував передові позиції українських військ, попри ризики, та приймав численних міжнародних лідерів в Україні протягом триваючої війни з Росією. Проте саме вчорашній інцидент може стати серйозним попередженням для керівництва країни.

Ракетний удар, що стався поблизу грецького прем’єра Міцотакіса, вказує на ризики, пов’язані з такими дипломатичними поїздками.

Під час екскурсії Одесою, яку організував Зеленський для глави уряду Греції, обидва лідери почули сигнали повітряної тривоги.

«Після того, як ми сіли у наші автівки, пролунав гучний вибух. Це стало живим нагадуванням про те, що війна тут – це реальність, яка щоденно впливає не лише на військових на передовій, але й на мирних жителів», – зазначив Міцотакіс під час брифінгу для преси.

Нагадаємо, учора грецьке видання Protothema повідомляло, що російський ракетний удар стався за 150 метрів від місця перебування Володимира Зеленського.

За повідомленнями, в результаті атаки на портову інфраструктуру Одеси, виконаної російськими силами, 6-го березня загинуло п’ять осіб.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *