Олаф Шольц. Фото: unian.netОлаф Шольц. Фото: unian.net
0 0
Read Time:54 Second

Канцлер Німеччини Олаф Шольц на пресконференції під час візиту президента України, Володимира Зеленського до Німеччини, висловив рішучу підтримку Україні в її боротьбі за справедливість і мир.

За його словами, Росія не проявляє готовності до тривалого та справедливого миру з Україною. Також він заявив, що це вимагає подальшої міжнародної підтримки для Києва.

Шольц відзначив, що питання миру не повинно бути компромісом із Росією, особливо якщо це означає прийняття миру російського зразка. Він виокремив, що Німеччина і всі, хто стоїть поруч з Україною, бажають швидкого завершення війни. Проте Росія не виявляє бажання до створення тривалого і справедливого миру.

Німецький канцлер зробив акцент на тому, що Росія продовжує свої агресивні дії. Згідно з заявою Шольца, вони надсилають чіткий меседж російському президенту, вказуючи на те, що підтримка України не буде знижена. А також Німеччина продовжить стояти поруч із українським народом.

Крім того, Олаф Шольц звернувся до американського Конгресу, закликаючи законодавців прийняти необхідні рішення на підтримку України.

16 лютого під час візиту Володимира Зеленського до Німеччини була підписана двостороння угода про безпекову співпрацю, що продовжує підкріплювати декларацію G7 про “гарантії безпеки” для України.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *