Ігор Мазепа залишається під арештом з можливістю внесення заставуІван Мазепа / Фото: forbes.ua
1 0
Read Time:50 Second

Засновник інвестиційної фірми Concorde Capital, український підприємець Ігор Мазепа, опинився у центрі уваги, коли за клопотанням Офісу генерального прокурора Печерський суд виніс рішення про запобіжний захід. Про це заявила представниця Офісу генпрокурора, Надія Максимець.

Мазепі суд визначив запобіжний захід у формі арешту, а також запропонував альтернативу у формі внесення застави в розмірі 349 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що 18 січня Державне бюро розслідувань зупинило Ігоря Мазепу на українсько-польському кордоні.

За даними ДБР, причиною затримання стала справа про неправомірну приватизацію земель на Київщині. У документах справи Мазепу називають “замовником заволодіння ділянок”.

Прокуратура вимагала застави для підприємця та його брата Юрія в 700 мільйонів і 500 мільйонів гривень відповідно. Ігор Мазепа виказав своє невдоволення розміром запропонованої застави у своєму заявленні.

За словами представників Генпрокуратури, розмір застави, яку встановили для Ігоря Мазепи відповідає масштабу порушень, які він скоїв.

19 січня Печерський суд міста Києва, врахувавши всі фактори справи, визначив для двох підозрюваних у справі запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю виплати застави. Подальші етапи судового процесу уточнять деталі справи.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *