Прапор ЄС. Фото: 24plus.ilsole24ore.comПрапор ЄС. Фото: 24plus.ilsole24ore.com
0 0
Read Time:53 Second

Уряд України прийняв план дій, який містить понад 350 конкретних кроків для реалізації політичних та секторальних рекомендацій Європейської комісії. Вони були висунуті в останньому звіті ЄК про прогрес України в рамках Європейської політики сусідства. Про це повідомила пресслужба Кабінету міністрів.

УВ уряді вважають, що план має стати інструментом для координації зусиль органів влади в управлінні реформами та європейською інтеграцією. Його мета полягає в тому, щоб підготувати країну до викликів, пов’язаних з оцінкою прогресу в рамках Пакета розширення ЄС, яка відбудеться від червня 2023 до червня 2024 року.

Віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина наголосила на важливості ефективної підготовки та активної участі в переговорному процесі з метою забезпечення якісного вступу України до Європейського союзу. Вона підкреслила необхідність врахування термінів виконання завдань, визначення відповідальних структур та впровадження системи моніторингу для постійного контролю за реалізацією плану.

Зараз, коли ЄС розпочав процес “скринінгу” українського законодавства на відповідність стандартам Європейського союзу, час стає ще більш критичним. Тому уряд планує і далі активно працювати, щоб забезпечити вчасне виконання всіх необхідних заходів. А також зробити країну готовою до подальшої євроінтеграції.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *