Прапор США. Фото: pixelstalk.netПрапор США. Фото: pixelstalk.net
0 0
Read Time:57 Second

У Сенаті США не вдалося провести процедурне голосування за законопроєкт, який мав би посилити міграційну політику країни та виділити додаткові кошти для допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню. Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на американські ЗМІ.

За словами джерела, проти так званого cloture motion, який дозволяє прискорити подальший розгляд законопроєкту, висловилися 50 сенаторів. Таким чином, вона не отримала необхідної підтримки 60 голосів.

Законопроєкт, який був розроблений двома сенаторами від Демократичної та Республіканської партій, передбачав виділення 118 млрд доларів на посилення безпеки кордонів США, зокрема з Мексикою, а також надання понад 60 млрд доларів на допомогу Україні в умовах російської агресії. Також понад 14 млрд доларів на підтримку Ізраїлю та Тайваню, які зазнають тиску від Ірану та Китаю відповідно.

Однак цей законопроєкт зіткнувся з опозицією від республіканців. За їхніми словами, він не розв’язує проблему нелегальної міграції та не гарантує безпеки американського народу. Крім того, республіканці заявили, що вони не мають достатньо часу для вивчення документа, який був підготовлений в умовах секретності.

Таким чином, законопроєкт, який міг би покращити відносини Сполучених Штатів Америки з Україною, Ізраїлем та Тайваню, а також підтримати їхню суверенність та безпеку, залишився не прийнятим.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *