Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес. Фото: Getty ImagesМіністр оборони Великої Британії Бен Воллес. Фото: Getty Images
0 0
Read Time:44 Second

Бен Воллес, ексміністр оборони Великої Британії, закликав до широкої міжпартійної підтримки щодо виділення не менше 3% ВВП на потреби оборони країни. Він застеріг, що в майбутньому британські війська можуть бути залучені у конфлікті на території України.

Про це пише Daily Mail.

Зі слів Воллеса, уряду Британії необхідно вживати заходів без зволікань і не очікувати зростання економічного стану країни для збільшення видатків на оборону.

Експосадовець каже, що хотів би організувати кампанію в Палаті представників, щоб переконатися, що основні політичні сили розуміють загрози і вони знаходять відображення у офіційних заявах.

Також він відзначив, що неможливо виключити ймовірність відправлення британських військ до України з метою припинення російської агресії. Відповідно до його погляду, така риторика заставить Росію розмірковувати, наскільки далеко готові зайти союзники у своєму опорі.

Воллес також підкреслив, що серед усіх сучасних диктаторів Путін найбільше нагадує Адольфа Гітлера. Особливо це стало очевидним після останніх президентських виборів у Росії.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *