Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото: АрміяInformСекретар РНБО Олексій Данілов. Фото: АрміяInform
0 0
Read Time:51 Second

Секретар РНБО Олексій Данілов переконаний, що через вибори Володимира Путіна Росія стала ближчою до катастрофи, а світові політики, які вітають диктатора з перемогою, вчиняють цинічно.

Про це він заявив в етері телемарафону “Єдині новини”.

Данілов зауважив, що час розставить усе на свої місця, адже для сучасного “фюрера” це останнє виступ. Український політик вважає, що наступні вибори Путін вже не проведе. Саме вибори стануть каталізатором розвалу РФ. Мовляв, остання країна з колоніями на своїй території буде деколонізована.

Секретар РНБО зауважив, що події, що відбулися в РФ, не можна назвати виборами та не мають жодного відношення до України. Додатково Данілов підкреслив, що ситуація у самого Путіна зараз складна, і навіть він розуміє, що вихіду з неї в нього немає.

Він вважає, що російський диктатор буде ізольований — з ним не прагне спілкуватися ніхто. Росія у своєму поточному вигляді не заслуговує на увагу. Єдине, на що Путін може покладатися — ядерний шантаж, і тепер він переносить цей шантаж у космос. Проте це питання до політиків світу, скільки ще вони готові закривати очі на неадекватні витівки Путіна.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *