Президент України Володимир Зеленський. Фото: ОППрезидент України Володимир Зеленський. Фото: ОП
0 0
Read Time:56 Second

У вівторок, 19 березня президент України Володимир Зеленський провів нараду, на якій обговорили міжнародну стратегію України. Лідер держави анонсував нові безпекові угоди.

Про це йшлося у вечірньому зверненні президента.

Нарада, проведена Зеленським, спрямована на оцінку міжнародної діяльності України у березні та квітні. За словами очільника держави, планується укладення нових угод із безпеки, а також вживання нових юридичних заходів для притягнення до відповідальності воєнних злочинців з Росії. Зеленський наголосив, що важливо, щоб цей поступ до справедливості зберігав постійний поштовх вперед та постійно посилювався.

Президент переконаний, що кожна особа в керівництві російської держави, а також кожен воєнний злочинець, повинні нести відповідальність за свої дії перед законом. Світ повинен переконатися, що міжнародна юстиція діє ефективно у відповідь на будь-яку форму агресії та терору.

Як приклад президент вказав, що Сумщина постійно стикається з неперервними спробами провокацій та диверсій, постійними обстрілами. Лише за цей місяць російська авіація скинула на громади області понад 200 керованих бомб.

Саме тому потрібно посилити військові системи там, де це найбільш критично. Наші партнери мають відповідні технології, які можна використовувати для цієї мети. Необхідно максимально прискорити процес отримання нових систем, включаючи F-16, для підвищення ефективності захисту.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *