Війна з РФ. Фото: АРВійна з РФ. Фото: АР
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Україна намагатиметься максимально довго зберегти ситуацію на лінії фронту такою, якою вона є наразі. Тим самим сподіваючись, що обіцяні Заходом літаки F-16 та поставки нових партій боєприпасів зможуть відкинути російські війська.

Про це у своїй статті, присвяченій ситуації в Україні, пише видання Bloomberg.

Стратегія України, на думку видання, полягає у втриманні того статусу на фронті, який є станом на зараз. А вже потім, ближче до літа, з обіцяними західними союзниками літаками F-16 Україна має відкинути ворожі війська. Потенційно, це мало б дати шанс для ще одного контрнаступу вже у наступному році.

Проте українські чиновники висловлюють занепокоєння, що російські атаки можуть посилитися ще раніше, якщо обіцяна Заходом військова допомога так і не прийде в Україну.

Згідно з інформацією видання, російський диктатор Володимир Путін продовжує свою основну мету –  захоплення великих міст, у тому числі столиці України Київ та Одеси.

Минулої неділі лідер Української держави Володимир Зеленський наголосив, що критична ситуація на фронті є наслідком нестачі боєприпасів та попередив про плани скорого наступу РФ.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Китай і Туреччина шукають методи для закінчення війни в Україні.

«Китай та Туреччина, схоже, розробляють свої власні платформи для діалогу з метою завершення війни. Кремль, можливо, використовуватиме їх для подальшого розповсюдження своїх наративів на переговори з Україною», – говориться у звіті ISW.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *