Борис Джонсон. Фото: laptrinhx.comБорис Джонсон. Фото: laptrinhx.com
0 0
Read Time:59 Second

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон не погодився дати інтервʼю американському телеведучому Такеру Карлсону, який нещодавно провів спірну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним. Джонсон вважає, що Карлсон є “маріонеткою Кремля” і не заслуговує на його увагу. Про це сповістила газета The Guardian.

За словами Карлсона, Джонсон вимагав у нього 1 мільйон доларів за дебати. Вони мали б відбутися на його шоу на телеканалі Fox News. Проте оточення експрем’єра Великої Британії заперечило це, заявивши, що цю суму запропонував сам Карлсон.

Також Карлсон стверджує, що Джонсон відмовився від дебатів після того, як дізнався про смерть російського опозиціонера Олексія Навального, який помер у в’язниці.

Нагадаємо, що Джонсон вже критикував Такера Карлсона за його інтерв’ю з Путіним. Він вказав на відсутність гострих питань та виправлення збоченої версії історії від глави Кремля. Джонсон назвав Карлсона підлабузником Путіна та порівняв його з “каналізаційною трубою”.

Після публікації інтерв’ю Такер Карлсон визнав, що Путін “не вміє розмовляти та бути послідовним”.

Також Путін у своєму інтерв’ю висловив низку шокуючих тверджень, зокрема, заявив, що Польща змусила нацистського тирана Адольфа Гітлера напасти на країну, тим самим розпочавши Другу світову війну. Міністерство закордонних справ Польщі негайно відреагувало, опублікувавши розбір псевдоісторичних висловлювань глави Кремля.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *