Джо Байден та Володимир Путін. Колаж з відкритих джерелДжо Байден та Володимир Путін. Колаж з відкритих джерел
0 0
Read Time:55 Second

«Божевільний сучий син», – такими словами назвав російського диктатора Володимира Путіна президент Сполучених Штатів Джо Байден.

Про це він заявив під час виборчої кампанії в Сан-Франциско, передає видання The Hill.

Байден зазначив, що наразі клімат – це найбільша небезпека для існування людства. За його словами людство має справу з таким “божевільним сучим сином”, як Путін та інші, але саме клімат становить реальну загрозу для кожного.

Окрім того, Байден також відкрито звинуватив Путіна у смерті Навального та жорстко осудив колишнього президента США Дональда Трампа, який намагається не згадувати про Путіна у своїх виступах. Байден також заявив, що республіканці раніше мали «американські моральні основи, але вони, схоже, загублені».

Своєю чергою спікер президента Росії Дмитро Пєсков назвав заяву Байдена ганебною.

За його словами, такі хамські висловлювання від глави Сполучених Штатів не здатні якось образити главу іншої держави, особливо Путіна. Проте Пєсков вважає їх великою ганьбою для США.

Пєсков наголосив, що Джо Байдену має бути соромно за такі слова. На думку кремлівського речника, Байден виступає в інтересах своєї внутрішньої політики, намагаючись грати роль голлівудського ковбоя.

Окремо Пєсков резюмував, що Путін ніколи не говорив зневажливо про Байдена на публіці.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *