Дональд Трамп. Фото: Paul Sancya/AP PhotoДональд Трамп. Фото: Paul Sancya/AP Photo

Смерть російського опозиціонера Олексія Навального не викликала жодних засуджень або співчуття від Дональда Трампа, який три доби волів про це не згадувати.

Про це повідомляє Politico.

Натомість ексглава США пов’язав цю подію зі своїми власними судовими проблемами. У п’ятницю, 16 лютого, Трамп отримав вирок суду, згідно з яким він повинен сплатити $354,8 мільйона за шахрайські дії.

Він заявив, що смерть Олексія Навального нагадала йому про те, що відбувається в його країні. Трамп наголосив, що це поступовий, невідворотний процес, коли потужні ліві радикали, прокурори і судді ведуть Штати до занепаду. Кандидат у президенти США підкреслив, що відкриті кордони, сфальшовані вибори і несправедливі судові вироки руйнують Америку. «Ми – нація в занепаді, нація-банкрут», – резюмував Трамп.

У смерті Навального прямо звинуватили російського диктатора Володимира Путіна президент США Джо Байден і Ніккі Гейлі, яка продовжує боротися з Трампом за кандидатуру в президенти США від республіканців.

Гейлі зазначила, що її конкурент мовчить про смерть Навального, і вимагала від експрезидента дати відповідь, чи він вважає Путіна винним у смерті російського опозиціонера.

Нагадаємо, 47-річний Олексій Навальний знепритомнів під час прогулянки в колонії “Полярний вовк” на півночі Росії. Згодом з управління ФСІН по Ямало-Ненецькому автономному округу надійшло повідомлення про його смерть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *