Проросійські гасла на польському протесті. Фото: X / Igor HałagidaПроросійські гасла на польському протесті. Фото: X / Igor Hałagida
0 0
Read Time:51 Second

Павел Вронський, спікер польського МЗС, заявив, що російські агенти прагнуть захопити протест місцевих фермерів на кордоні з Україною. Він висловив цю думку після того, як протестувальники вивісили плакат, на якому зверталися до Путіна з проханням розібратися з Україною та Брюсселем.

Про це речник польського міністерства сказав у коментарі RMF24.

Він стверджує, що за висловлюванням з «похвалою Путіна» могли стояти російські агенти або «корисних ідіотів».

За словами Вронського, такі лозунги завдають шкоди Польщі та авторитету польського народу, а також негативно впливають на протест самих фермерів, які «часто виправдані вимоги».

Ці заходи не приносять користі фермерам, не сприяють владнанню конфлікту з Україною. Єдиний, хто отримує вигоду з цього, — російський тиран Володимир Путін, — заявив він.

Тому представник польського міністерства закликав організаторів акцій протесту відмовитися від людей, які розповсюджують проросійські наративи.

Такі дії шкодять іміджу Польщі, яка першою почала надавати допомогу Україні та приймала українців, які втікали від війни, а також компрометують самих організаторів протестів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що через блокаду польського кордону місцевими фермерами, Україна хоче запустити новий транспортний маршрут через річку Дунай.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *