Богдан Торохтій з дружиною. Колаж 24 каналуБогдан Торохтій з дружиною. Колаж 24 каналу
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Скандальний депутат Богдан Торохтій, який раніше входив до парламентської фракції «Слуги народу», розповів, що має два елітні авто, які він оцінив у 20 тисяч грн, хоча насправді вони коштують приблизно $150 000.

Відповідні дані містяться в його декларації за 2022 рік.

Торохтій у документі зазначив, що має два ідентичні автомобілі — Mercedes-Bens G 400, випущені у 2020 році. За словами депутата, ці машини коштують по 10 тисяч грн. Однак насправді їхня ціна складає приблизно $150 тисяч.

Документи свідчать, що автомобілі купили після початку повномасштабного російського вторгнення — у липні та грудні 2022 року. Одна з автівок у власності нардепа, а інша — у його дружини Аліни Левченко.

Нагадаємо, 30 травня минулого року журналісти Bihus.info оприлюднили розслідування про нардепа Торохтія. Згідно з інформацією, депутат відпочивав за кордоном під час війни, хоча сам в цьому не зізнається. Також у матеріалі йшлося про те, що він користується новенькою автівкою, вартість якої складає понад 7 мільйонів грн.

Голова фракції «Слуга народу» у ВР Давид Арахамія 8 серпня запропонував виключити Богдана Торохтія зі складу фракції. Він зазначив, що парламентарій не переставав одержувати з держбюджету кошти за оренду житла, хоча на той момент його сім’я придбала елітну нерухомість.

10 серпня депутата Торохтія виключили із фракції «Слуг» у парламенті.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *