Джо Байден. Фото: lemonde.frДжо Байден. Фото: lemonde.fr
0 0
Read Time:51 Second

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден висловив не лише слова підтримки, а й зобов’язання допомагати країнам, що знаходяться під тиском в обличчі путінської агресії та гуманітарних криз. Про це пише “Голос Америки”.

У своєму виступі, президент зазначив, що в умовах сучасного світу молитви за мир недостатні. Америка, яку він називає “унікальною країною”, взяла на себе відповідальність працювати для забезпечення миру та безпеки не лише власному народові, але й тим, хто стикається з викликами в інших куточках світу.

Президент відзначив витривалість українського народу перед російською агресією, визначивши їх сміливість як надзвичайну. За його словами, американці повинні і будуть продовжувати надавати допомогу Україні в цей важкий час.

Промова пролунала в рамках Національного молитовного сніданку. Цей захід об’єднує політиків та релігійних лідерів для спільної молитви та розмов про важливість віри та смирення серед лідерів.

Американці також висловили своє віддане прагнення єднати націю та політиків у боротьбі зі світовими проблемами. Президент закликав до єдності, наголосивши, що лише діючи разом, Сполучені Штати Америки зможуть вийти з будь-якої кризи сильнішими, ніж коли-небудь.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *