Джо Байден. Фото: businessinsider.comДжо Байден. Фото: businessinsider.com
0 0
Read Time:56 Second

Чинний голова Білого дому Джо Байден може відмовитись від президентських перегонів. Ба більш, можливо, його замінить Мішель Обама.

Про це розповідає Der Spiegel.

Демократична партія Сполучених Штатів Америки (США) не виключає того, що Байден оголосить про вихід з перегонів вже у серпні. Тоді  ж очікується з’їзд партії.

Як й відзначалось вище, Мішель Обаму також було включено демократами до опитувань громадської думки щодо потенційних кандидатів на посаду голови Білого дому. Зазначається, що в Штатах є багато тих, хто мріє про те, аби Білий дім очолила жінка.

Серед причин відповідного рішення:

  • вік Байдена. Більшість вважають, що чинний голова Білого дому вже занадто старий для того, щоб продовжувати очолювати Білий дім протягом наступних чотирьох років;
  • небажання перемоги Дональда Трампа. Є багато тих, хто також не бажає, аби у виборах переміг Трамп. Вік республіканця також не набагато менший, ніж демократа. У тому ж числі кримінальні справи проти Трампа відіграють свою роль.

Додамо, що вибори очікуються вже у листопаді 2024 року. Серед кандидатів:

  • Джо Байден, демократ;
  • Дональд Трамп, 45-й президент США, республіканець.

Як відзначав президент України Володимир Зеленський, Україна, попри результати виборів, співпрацюватиме з будь-яким президентом Штатів.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *