Прапор Канади. Фото: blogspot.com|Прапор Канади. Фото: blogspot.com|
0 0
Read Time:40 Second

Канадські збройні сили продовжують досліджувати можливість передачі Україні ракет CRV7, які були призначені для утилізації. Міністр оборони Канади Білл Блер оголосив про це, наголосивши на швидкості проведення робіт у зв’язку з нагальною потребою.

Раніше ракети були визнані непридатними до подальшого використання, тому планувалося їх знищити. Проте з огляду на те, що українські сили виявили способи застосування сучасних технологій, зокрема дронів, ці ракети можуть стати корисним додатковим ресурсом для них.

Зараз проводиться перевірка списаних ракет на придатність до використання та транспортування, що відбувається спільно з українськими та іншими партнерами. Варто зазначити, що CRV7 в минулому вважалася однією з найпотужніших ракет класу “повітря-земля” і залишається значною частиною арсеналу країн-членів НАТО.

Опозиційні консерватори активно вимагають від уряду Канади віддати десятки тисяч CRV7, зазначаючи потребу у зміцненні обороноздатності України в умовах повномасштабної війни з РФ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *