Фото з Фейсбуку Давида АрахаміїФото з Фейсбуку Давида Арахамії
0 0
Read Time:57 Second

У разі зменшення або відсутності підтримки від США Україні доведеться збільшити мобілізацію. Таку думку висловив лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія.

«Нам потрібно більше людей, якщо допомога буде меншою. Нам потрібно менше людей, якщо допомога буде більшою, бо тоді ми зможемо закрити зброєю деякі ділянки фронту, і не треба буде стільки людей», – сказав Арахамія.

Лідер партії «Слуга народу» запевнив, що не вважає, що мобілізація торкнеться пів мільйона людей.

 Раніше Давид Арахамія повідомляв, що профільний комітет Ради продовжить роботу над новим законопроєктом про мобілізацію, який був прийнятий у першому читанні, тому що у всіх депутатів є до нього зауваження.

Як вже повідомлялося, 30 січня уряд України затвердив і направив до парламенту нову редакцію законопроєкту про мобілізацію. Зауваження та пропозиції до законопроєкту були враховані спільно з Генштабом, Кабміном та народними обранцями.

7 лютого, народні депутати України у першому читанні прийняли законопроєкт про посилення мобілізації. За проєкт закону проголосували 243 парламентарі.

Своєю чергою міністр юстиції Денис Малюська на питання про те, чи може людина з судимістю бути мобілізована, заявив, що рішення приймає не сама людина, а Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, які відповідають за формування армії.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *