Верховна Рада України. Фото: blogspot.com|Верховна Рада України. Фото: blogspot.com|
0 0
Read Time:50 Second

Законопроєкт про мобілізацію, який у першому читанні підтримала Верховна Рада, зіткнувся з масовими правками від депутатів. За інформацією, наданою “Суспільним” з посиланням на членів профільного комітету Верховної Ради, кількість поданих правок перевищила 1300. Це підкреслює високий рівень інтересу нардепів до цього законопроєкту.

За словами депутатки Ірини Фріз із “Європейської солідарності”, реєстрація правок завершиться 21 лютого, після чого почнеться процес їх детального розгляду в комітеті. Цей процес, як відзначає Єгор Чернєв, народний депутат від “Слуги народу“, може зайняти не менш як тиждень. Велика кількість правок створює значні виклики для комітету, що займається їх обговоренням і схваленням.

Одна з ключових проблем, на яку вказує Фріз, полягає в тому, що секретаріат комітету фізично не в змозі опрацювати настільки великий обсяг інформації та організувати її для ефективного розгляду в короткі терміни. Така ситуація не тільки гальмує процес законодавчого регулювання мобілізації, але й вимагає додаткового часу для якісної підготовки до другого читання.

Законопроєкт №10449 є критично важливим для посилення обороноздатності України, а тому затримка його прийняття може тимчасово уповільнити впровадження необхідних заходів.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *