Прапор Угорщини. Фото: storyblocks.comПрапор Угорщини. Фото: storyblocks.com
0 0
Read Time:42 Second

Парламент Угорщини має намір проголосувати за приєднання Швеції до НАТО вже наступного тижня, коли він повернеться до роботи після перерви. Про це заявив голова фракції “Фідес” Мате Кошич, який оприлюднив документ із планом роботи угорського парламенту на 26 лютого.

За його словами, депутати правлячої партії збираються підтримати приєднання Швеції до Північноатлантичного альянсу. Це рішення вплине на подальший хід процесу приєднання, який був затягнутий майже на рік через претензії та вимоги з боку Туреччини та Угорщини.

На вихідних прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан визначив терміни розгляду питання, кажучи, що це відбудеться на початку весняної сесії.

Депутати з правлячої партії “Фідес” раніше висловили вимогу до прем’єр-міністра Швеції Ульфа Крістерссона відвідати Угорщину перед голосуванням про ратифікацію вступу країни до Альянсу. Хоча прем’єр Швеції виключив можливість подальших переговорів, він виразив готовність зустрітися з Віктором Орбаном після ратифікації заявки парламентом Угорщини.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *