Віктор Орбан. Фото: tvp.infoВіктор Орбан. Фото: tvp.info
0 0
Read Time:48 Second

Угорський прем’єр-міністр Віктор Орбан виступив з гострою критикою щодо імпорту української сільськогосподарської продукції до країн Євросоюзу. Він заявив, що агропродукція з України не повинна потрапляти на ринок ЄС. Про це сповістило видання Magyar Nemzet.

У своїй заяві він відзначив, що санкції, накладені Брюсселем, роблять виробництво в Європі дедалі дорожчим, а українська агропродукція, яка не підпадає під ці обмеження, не повинна конкурувати на європейському ринку.

Також Віктор Орбан висловив невдоволення тим, що європейські фермери відчувають відстань між собою і тими, хто приймає рішення в Брюсселі, наголосивши на тому, що їхні проблеми ніхто не бере до уваги.

Суперечки навколо агропродукції не обмежуються лише словами: польські фермери з 9 лютого блокують дороги в сотнях міст та містечок країни. Їхні вимоги торкаються не лише внутрішніх питань, але й впливають на зовнішні відносини, зокрема на українсько-польський кордон.

Протестувальники, блокуючи шість пунктів пропуску на кордоні, виразили свою незгоду з економічними умовами. А також виступають на захисті власних інтересів у зв’язку з імпортом української агропродукції.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *