Дональд Трамп. Фото: ru.baku.wsДональд Трамп. Фото: ru.baku.ws
0 0
Read Time:55 Second

Колишній радник з нацбезпеки США Джон Болтон закликав світову спільноту не ігнорувати погрози колишнього президента США Дональда Трампа, який має намір повернутися до влади в 2024 році. Про це повідомляє MSNBC.

За словами Болтона, Трамп дійсно хоче вивести США з НАТО, що може мати катастрофічні наслідки для міжнародної безпеки.

В ефірі MSNBC Болтон висловив переконання, що заяви Дональда Трампа щодо виходу з альянсу повинні бути сприйняті серйозно. Навіть серед його прихильників і опонентів є ті, хто не приймає це як реальну загрозу. Однак, вважає Болтон, відмова від НАТО могла б мати надзвичайно погані наслідки для США, охоплюючи не лише Північноатлантичний регіон, але і займаючи значно ширший простір.

Суперечливі висловлювання лідерів світу стосовно можливих наслідків повернення Трампа до влади лише підсилюють глобальну невизначеність. Очільник МЗС Франції Стефан Сежурне висловив надію, що Трамп може не почати реалізовувати свої обіцянки щодо виходу з НАТО. Своєю чергою генсек НАТО Єнс Столтенберг оголосив, що не вірить у вихід США з альянсу під керівництвом Трампа.

А президент Польщі Анджей Дуда висловив свої сумніви у тому, що повертаючись до Білого дому, Трамп буде м’яким щодо президента Росії Володимира Путіна.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *