Єва Кайлі. Фото: blick.ch
0 0
Read Time:49 Second

Після заяви Європейського бюро по боротьбі зі зловживанням та шахрайством(OLAF), Європейський парламент погодився зняти імунітет з колишньої віцепрезидентки Єви Кайлі через справу про шахрайство на 150 тисяч євро, яке сталося у 2015 році. Про це пише Politico.

Суть справи полягає в тому, що Кайлі, яка була одним з ключових учасників у скандальному антикорупційному розслідуванні. Вона створила схему нелегальних призначень та хабарництва разом зі своїми колишніми помічниками.

За даними OLAF, група присвоїла від 120 до 150 тисяч євро з коштів Європейського Союзу. У Кайлі не вийшло оскаржити розслідування в Суді Євросоюзу, тому вона може отримати серйозне покарання.

За законами Греції, якщо її вину доведуть, їй можуть дати від п’яти до 15 років тюрми. Це не єдина справа, яка шкодить репутації Кайлі, адже вона також фігурує в іншому корупційному розслідуванні.

У грудні 2022 року Бельгія обвинуватила чотирьох людей, пов’язаних з Європейським парламентом, у тому, що Катар, який організовував Чемпіонат світу з футболу, дав їм гроші та подарунки, щоб вплинути на їхні рішення.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *