Всеволод Князєв. Фото: pravo.uaВсеволод Князєв. Фото: pravo.ua
0 0
Read Time:46 Second

Ексглава Верховного Суду Всеволод Князєв вийшов зі слідчого ізолятора після того, як за нього внесли заставу у розмірі 18,16 млн гривень. Інформацію підтвердила Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Князєва звільнено з СІЗО, проте на нього покладено ряд обов’язків для забезпечення відповідності правовому процесу. Серед цих обов’язків вказано носіння електронного браслета, здачу закордонних паспортів та обмеження виїзду за межі Києва.

Раніше, 31 січня, було повідомлено про те, що за Всеволода Князєва була внесена застава в 18,16 млн гривень. Попередньо Вищий антикорупційний суд зменшив розмір застави до вказаної суми.

Слід відзначити, що це не перший випадок, коли Князєву зменшували розмір застави. У минулому йому вже 6 разів змінювала суму, і найбільш значна зміна сталася 21 грудня 2023 року, коли Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду зменшила розмір застави на 7 мільйонів гривень.

Підозру ексголові Верховного суду оголосили в травні 2023 року. Його звинувачують у отриманні 2,7 млн доларів неправомірної вигоди (понад 100 млн гривень).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *