Бізнесмен Ігор Гринкевич. Фото: ФокусБізнесмен Ігор Гринкевич. Фото: Фокус
0 0
Read Time:58 Second

Львівський підприємець Ігор Гринкевич, який був затриманий за підозрою у наданні хабаря слідчому ДБР, не лише намагався вплинути на хід розслідування, але й приховував від влади свій маєток у лісі та незаконно привласнив 28 соток зеленої зони. Про це пише hromadske.

Видання посилається на власне розслідування та звіт комісії Львівської міської ради, що проводила перевірку ділянок родини Гринкевичів відповідно до запиту журналістів.

На ділянці, яка належить дружині Ігоря Гринкевича – Світлані, розташований розкішний маєток площею 600 квадратних метрів, який відсутній в реєстрах. Три ділянки довкола, зареєстровані на матір Світлани Ірину Федак мають загальну площу 19 соток.

Також заступник міського голови Львова Любомир Зубач заявив, що родина Гринкевичів самовільно захопила ще 28 соток землі природно-заповідного фонду, яка належить ДП “Львівський Лісгосп”. На цій землі вони провели вирубку дерев, встановили огорожу та проклали дорогу.

Зокрема, комісія не виявила будівельних паспортів чи дозволів на будівництво самого маєтку. Адвокат вважає, що маєток можуть визнати самочинною забудовою. Після обстеження посадовці мають видати вимогу щодо демонтажу паркану й звільнення самозахоплених ділянок. А також подати заяву до поліції про скоєне кримінальне правопорушення. Слідчі будуть вирішувати питання щодо розміру завданої шкоди та кваліфікації злочину, який може бути висунутий у відношенні підозрюваних.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *