Експрезидент Петро Порошенко. Фото: Європейська СолідарністьЕкспрезидент Петро Порошенко. Фото: Європейська Солідарність
0 0
Read Time:48 Second

Ексочільник України Петро Порошенко не полишає політичних амбіцій. Він планує взяти участь у наступних президентських виборах.

Про це він сказав в інтерв’ю Al Jazeera English.

Порошенко на запитання журналіста щодо його участі у майбутніх виборах відповів ствердно. З його слів, це стане можливим тільки після перемоги України у війні з РФ. До того ж, політик хоче балотуватися до Європейського парламенту, коли буде така можливість.

Варто зазначити, що і раніше в інформаційному просторі підіймалась тема президентських виборів в Україні. Адже якби не війна, то термін чинного президента Зеленського цієї весни дійшов би кінця. Перший тур планувався 31 березня, другий — 21 квітня.

Сам президент Зеленський наголосив, що він сам не скасовував вибори і волів би, аби вони відбулись за планом, однак на заваді повномасштабна війна. Закон прямо забороняє проведення будь-яких виборів під час воєнного стану.

До того ж держава має забезпечити можливість проголосувати для всіх громадян. А зробити це тоді, коли мільйони українців за кордоном і ще частина в окупації, неможливо.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *