Школярі за партами. Ілюстративне фото: FreepikШколярі за партами. Ілюстративне фото: Freepik
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

У Бєлгородській області РФ школи передчасно йдуть на канікули через наростаючий конфлікт у регіоні. Студенти перейдуть на дистанційне навчання.

Про це повідомив очільник області В’ячеслав Гладков, передає “Радіо Свобода”.

Він оголосив про раніше розпочаті шкільні канікули у районах, що межують з Україною, а також у місті Бєлгороді та Яковлевському міському окрузі, де минулого дня розпочалися бої. У інших частинах області учні перейдуть на канікули згідно з планом, починаючи з понеділка. Навчання для студентів вищих навчальних закладів та коледжів буде продовжуватися, але в онлайн-форматі, повідомив голова регіону.

Напередодні Гладков анонсував евакуацію дев’яти тисяч дітей з Бєлгорода та прикордонних районів області. Також, згідно з рішенням оперативного штабу Бєлгородської області РФ, з 20 березня буде обмежений в’їзд до семи населених пунктів Грайворонського міського округу, де вже почали відселяти мешканців.

Увечері 19 березня бойові дії відновилися на кордоні України з Бєлгородською областю Росії, про що повідомляли як російські провоєнні телеграм-канали, так і “Російський добровольчий корпус” (РДК), що діє на стороні України, а також інші добровольчі формування, головним чином з росіян.

У каналі РДК опубліковано відео бою, яке, за ствердженням, було зняте у селі Козинка, що знаходиться поблизу кордону у Бєлгородській області РФ. На минулому тижні, як повідомляло російське Міноборони, українські військові проводили спробу захоплення цього села, проте атаку відбито.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *