Джо Байден і Дональд Трамп. Колаж з відкритих джерелДжо Байден і Дональд Трамп. Колаж з відкритих джерел
0 0
Read Time:48 Second

На праймеріз, які пройшли напередодні по всій країні, чинний глава США Джо Байден та його попередник Дональд Трамп здобули перемоги у своїх партіях, згідно з очікуваними результатами.

Про це повідомляє АР.

Відповідно до попередніх даних, у 16 штатах та одній території, обидва політики здобули перевагу на виборах у своїх партіях.

Згідно з останніми даними, результати праймеріз збігаються з прогнозами. Це означає, що у більшості штатів лідерство здобули Байден та Трамп.

Однак, сюрпризом став успіх Ніккі Гейлі, республіканської кандидатки, у Вермонті. Вона зуміла випередити Трампа у праймеріз вдруге, після своєї перемоги у Вашингтоні, столичному окрузі Колумбія, минулої неділі.

Наразі повідомляється, що виборчі перегони кандидата Гейлі постали перед труднощами. Вона утримується від публічних коментарів, оскільки триває процес підрахунку голосів.

Попри це, аналіз результатів “супервівторка” праймеріз показує, що ні один із претендентів не здобуде необхідної кількості делегатів для отримання партійної номінації на пост президента.

Тим часом за даними AP, проти Трампа продовжують вестися кримінальні розслідування, які можуть істотно вплинути на його майбутню виборчу стратегію.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *