Володимир Крейденко. Фото з відкритих джерелВолодимир Крейденко. Фото з відкритих джерел
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Депутат Верховної Ради від політичної партії «Слуга народу» Володимир Крейденко перебрався до свіжопридбаної квартири в одному з сучасних житлових районів Печерська у Києві.

Інформація про це вперше з’явилася в мережі завдяки Instagram-постам його дружини, наприкінці 2022 року як зазначають журналісти-розслідувачі з Bihus.Info.

Однак, ця власність не була вказана у фінансовій декларації Крейденка за той рік. Також, ані нардеп, ані його дружина не є зареєстрованими власниками цього майна. Згідно з журналістським розслідуванням, з осені 2022 року власником нерухомості є батько Володимира Крейденка. Вартість квартири площею 111 квадратних метрів оцінюється приблизно в $200,000.

Після журналістського запиту, парламентарій визнав факт зміни місця проживання. Він стверджує, що переїзд до батьківської квартири відбувся в січні 2023 року. Доти він лише іноді навідувався туди. Тому не вніс цю інформацію до своєї декларації за 2022 рік. Він також зазначив, що його батько мав достатньо коштів для купівлі цієї квартири завдяки продажу будинку в Мелітополі та веденню бізнесу з продажу черешень.

Крейденко заявив, що батько продавав ягоду великими партіями у різні країни світу, розвиваючи свій бізнес.

Володимир Крейденко народився в Мелітополі, але переїхав до Києва у 17 років. У парламентських виборах він був 123 номером у списку “Слуги народу”. На момент проведення виборів, Крейденко очолював всеукраїнську молодіжну громадську організацію “Совість і Надія України”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *