0 0
Read Time:51 Second

Підрозділи Держприкордонслужби України 1 березня отримали від благодійного фонду MK Foundation 50 нових машин. Транспорт використовуватиметься військовими, які перебувають у зоні бойових дій.

Про це йдеться на сайті MK Foundation.

“Хочу подякувати MK Foundation за активну допомогу саме автомобілями Volkswagen T5, які активно використовуються в зоні бойових дій”, – зазначив заступник начальника Шостого прикордонного Волинського загону з озброєння і техніки полковник Роман Косьміна.

Він звернув увагу, що такі автівки негабаритні, маневрені і менш помітні для окупантів. Крім того, вони зручні і для перевезення вантажів, і для евакуації поранених бійців, що забезпечує універсальність автомобілів.

Із підрозділами ДПСУ MK Foundation має постійне партнерство і вже надав різним підрозділам більше 160 машин. Автівки отримали, зокрема, військові Першого, Третього, Четвертого та Одинадцятого загонів.

Нагадаємо, кілька тижнів тому стало відомо, що Сили оборони отримали вже тисячу автомобілів від благодійного фонду MK Foundation та компаній-партнерів NAVI, Maincast і розробників S.T.A.L.K.E.R. 

Фонд MK Foundation, який заснував бізнесмен Максим Кріппа, займається наданням цільової допомоги у сферах забезпечення технікою та гуманітарного розмінування.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *