Ігор Коломойський. Фото: В. Ковальчук (УНІАН)Ігор Коломойський. Фото: В. Ковальчук (УНІАН)
0 0
Read Time:57 Second

Олігарх Ігор Коломойський перебуватиме за ґратами до 25 квітня 2024 року. Таке рішення на сьогоднішньому засіданні прийняв Шевченківський райсуд Києва.

Як повідомив адвокат підозрюваного Олександр Лисак, суд також знизив суму застави на 150 млн грн. Станом на сьогодні застава становить 2,4 млрд грн. Лисак також додав, що його клієнт не збирається вносити заставні кошти.

Суд постановив прокурора забезпечити проведення медичної перевірки Коломойського.

Нагадаємо, на початку вересня 2023 року Ігорю Коломойському було оголошено підозру від Бюро економічної безпеки та Служби безпеки України за звинуваченням у шахрайстві та легалізації коштів, одержаних незаконним способом.

Згідно з даними слідства, підприємець відмив у період з 2013 по 2020 роки понад 500 млн грн, виводячи їх за межі країни за допомогою інфраструктури банків, які перебували під його контролем.

Колишньому власнику ПриватБанку Ігорю Коломойському та п’ятьом учасникам групи, яку він очолював, Національне бюро з питань протидії корупції висунуло підозру у розкраданні банківських коштів на загальну суму понад 9,2 мільярда гривень 7 вересня.

У вересні Коломойському Шевченківський суд призначив запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю виплати застави в розмірі 3,8 мільярда грн. Згодом суд знизив суму застави до 2,66 мільярда грн.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *