Артилерійські снаряди. Фото: iStock/bbsferrariАртилерійські снаряди. Фото: iStock/bbsferrari
0 0
Read Time:57 Second

Німеччина проводить конфіденційні зустрічі з Індією про постачання боєприпасів для України.

Про це йдеться у матеріалі Spiegel.

За даними джерел видання, команда військових, дипломатів і урядових чиновників регулярно збирається в Берліні раз на два тижні.

Їхні розмови стосуються того, до саме яких держав слід звернутися, де можна знайти резерви снарядів, і як знайти можливість, щоб їх переконати це зробити.

За даними з державних джерел, на переговорах практично немає заборон у політичній площині.

Так, зокрема, в Індії все ще існують доволі масштабні резерви артилерійської зброї – за даними інсайдерів, це декілька сот тисяч пострілів. Індійський уряд не бажає відкрито продавати свої снаряди, адже країна продовжує мати добрі стосунки з Москвою.

Spiegel пише, що через це Німеччина «за кулісами» проводить консультації про можливість забезпечення боєприпасами через «третю сторону».

Такі домовленості, стверджують у Берліні, реальні з країнами арабського світу, які володіють значними резервами. За словами фахівців, на Балканах і в Африці також існують країни, які мають запаси – або навіть здатні виготовляти боєприпаси.

Нагадаємо, що високий представник ЄС з питань зовнішніх справ і безпеки Жозеп Боррель у спілкуванні главою МЗС України Дмитром Кулебою обіцяв до кінця березня доставити Україні майже 170 тисяч снарядів.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *