Ллойд Остін. Фото: unian.uaЛлойд Остін. Фото: unian.ua
0 0
Read Time:45 Second

У своїй крайній заяві, опублікованій на сайті Міністерства оборони США, очільник відомства Ллойд Остін закликав Конгрес негайно ухвалити законопроєкт про надання допомоги Україні.

За його словами, з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, країни міжнародної коаліції виділили понад 87 мільярдів доларів на безпекову підтримку. Це свідчить про серйозність загрози, яку ставлять перед міжнародним співтовариством дії Росії.

Остін зазначив, що війна, яку веде Росія, не лише загрожує європейській безпеці, але і є небезпекою для країн поза Європою. Він наголосив на необхідності зберігти відкритість перед американським народом про те, які страшні наслідки може мати конфлікт українського розмаху.

Закликаючи до ухвалення законопроєкту про національну безпеку, міністр оборони наголосив на важливості підтримки українських військових в їх боротьбі за свободу.

Також Ллойд Остін попередив, що необхідно надати Україні всю необхідну підтримку для боротьби з російською агресією. Це повʼязано з тим, що подальший успіх Росії може підірвати не лише стабільність у регіоні, але й весь світовий порядок.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *