Володимир Зеленський. Фото: unian.netВолодимир Зеленський. Фото: unian.net
0 0
Read Time:48 Second

Президент України Володимир Зеленський готується до можливого візиту до Вірменії найближчим часом. Інформацію про це надає вірменське видання Factor.am, посилаючись на дипломатичні джерела.

За отриманою інформацією, наразі ведуться переговори між українською стороною та представниками Вірменії стосовно конкретних термінів візиту. Хоча остаточна дата візиту ще не підтверджена, очікується, що він може відбутися в березні поточного року.

Повірений у справах України у Вірменії Валерій Лобач не надав конкретного підтвердження щодо інформації про візит, але також не спростовував її. Відповідаючи на запитання про можливий вплив російсько-української війни на Південний Кавказ, Лобач уникав конкретної відповіді. Проте він заявив про готовність України підтримати Вірменію.

Цей візит Володимира Зеленського до Вірменії може відбутися в контексті розвитку дипломатичних зв’язків між двома країнами. Нагадаємо, що на початку жовтня минулого року Зеленський та прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян зустрілися на саміті Європейської політичної спільноти у Гранаді.

Неодноразово Нікол Пашинян наголошував, що Вірменія не є союзником Росії у її конфлікті з Україною, підкреслюючи незалежність своєї країни у зовнішній політиці.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *