Володимир Зеленський. Фото: unian.uaВолодимир Зеленський. Фото: unian.ua
0 0
Read Time:42 Second

Президент України Володимир Зеленський розповів про причини звільнення головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного та інших високопосадовців військового керівництва. За його словами, це було необхідно для перезавантаження, перебудови та зміни менеджменту в армії. Про це він сказав в інтерв’ю американському телеканалу Fox News.

Зеленський відзначив, що ці зміни не означають зміну загальної стратегії країни в оборонних питаннях. Замість цього, вони спрямовані на покращення управління та оптимізацію процесів, які довгий час залишалися незмінними. Він наголосив на необхідності уникнення бюрократії та підвищенні швидкості реагування. Адже він переконаний, що час у військових справах — це життя людей.

Відповідаючи на запитання, чи думає президент, що Залужний може піти в опозицію, він Володимир Зеленський відповів, що це вибір колишнього головнокомандувача ЗСУ.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський нещодавно звільнив генерала Валерія Залужного, який протягом більше ніж двох з половиною років очолював свою Збройні Сили України.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *