Байден і ТрампБайден і Трамп
0 0
Read Time:53 Second

Президент США Джо Байден нещодавно вимагав від своїх ключових помічників у виборчій кампанії звертати більшу увагу на провокаційні висловлювання Дональда Трампа.

Про це повідомляє CNN.

За інформацією двох джерел, які знають про наказ президента, очільник США надав своїм старшим співробітникам інструкції, які передбачали б підвищення активності кампанії у відповідь на «безглузді» вислови Трампа перед глядачами.

Про те, що Байден надавав таку вказівку, раніше не було відомо. Це є свідоцтвом того, що він дуже хоче показати свого потенційного опонента-республіканця як некомпетентного і нездатного до роботи на посаді президента США.

Команда глави Білого дому вже довгий час фокусується на тому, щоб висвітлити виборцям чіткі відмінності між Байденом і Трампом, що стосуються їхніх характерів і політичних поглядів.

Основною складовою стратегії Байдена на виборах є показати виборцям, які наслідки матиме повернення президентства Трампа ще на чотири роки.

Ця стратегія ґрунтується на тому, що багато помічників Байдена хвилюються, що виборці не пам’ятають про найгірші і недопустимі епізоди президентства Трампа.

Як заявив один з високопоставлених радників кампанії Байдена, вони здивовані, що виборці, здається, дивляться на роки правління Трампа через «рожеві окуляри».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *