Українські біженці. Фото з відкритих джерелУкраїнські біженці. Фото з відкритих джерел

За два роки після того, як Росія почала масову агресію проти України, понад шість мільйонів українців вимушені були залишити країну. Але це може бути тільки початком наступних подій, які залежатимуть від ситуації у Вашингтоні.

Про це йдеться у статті Forbes.

Спікер Палати представників Майк Джонсон не захотів розглядати законопроєкт про допомогу Україні минулого тижня. Тому він заявив про перерву у роботі Палати до кінця лютого.

Коли Палата представників знову збереться, делегати будуть зосереджені на бюджетних питаннях і термінах, адже їм треба встигнути до початку березня, коли набудуть чинності зменшення федеральних видатків.

Про те, що це призведе до витіснення України з порядку денного Конгресу та з уваги впливових ЗМІ, пишуть журналісти. Деякі аналітики вважають, що саме цього хотіли досягти колишній президент Дональд Трамп і Майк Джонсон. На фоні висловлювань президента США Джо Байдена про підтримку України та гарантій віцепрезидентки Камалли Гарріс в Мюнхені, у Палаті представників не поспішають з допомогою Україні.

У статті також вказується, що ситуація в Європі надто очевидна. Експерти стверджують, що якщо Путіну вдасться анексувати Україну, він направить свої сили на Балтійські держави – мотивуючи це обороною місцевих російських спільнот, а потім піде на Польщу.

Він вже неодноразово висловлювався про це. Це призведе до світової війни. Навіть якщо Трамп повернеться на пост президента, американським військовим доведеться воювати на європейській території.

Автор також стверджує, що за вірогідними прогнозами, якщо Путін зараз переможе, понад 20 мільйонів українців покинуть країну і поїдуть на Захід, оскільки вже 6 мільйонів людей виїхали з України, а 8 мільйонів стали вимушеними переселенцями з моменту вторгнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *