Петер Сійярто. Фото: 24tv.uaПетер Сійярто. Фото: 24tv.ua
0 0
Read Time:46 Second

Голова Міністерства закордонних справ Угорщини Петер Сійярто оголосив, що Будапешт не буде ветувати тринадцятий пакет санкцій проти Російської Федерації.

На пресконференції, яка транслювалася на сторінці міністра у Facebook, Сійярто пояснив, що Угорщина не буде виступати проти схвалення цього пакета санкцій, оскільки всі його пункти, які могли зашкодити інтересам Угорщини, були вилучені.

Проте він також висловив свою критику політики ЄС, стверджуючи, що стратегія санкцій, яка вже застосовувалася раніше, не призвела до досягнення миру та віддалила Європейський Союз від цієї мети. Сійярто підкреслив, що Угорщина не погоджується з попередніми санкціями, які, за його словами, тільки загострили економічні проблеми Євросоюзу.

Зазначимо, що тринадцятий пакет санкцій ЄС проти РФ мав бути ухвалений міністрами закордонних справ країн-членів Євросоюзу у Брюсселі 19 лютого. Цей пакет також може включати санкції проти КНДР через її військову допомогу Росії в конфлікті з України.

Нещодавно Угорщина ветувала схвалення 13-го пакета санкцій Євросоюзу проти Російської Федерації через присутність у списку компаній з Китаю.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *