Руслан Стефанчук. Фото: dsnews.uaРуслан Стефанчук. Фото: dsnews.ua
0 0
Read Time:45 Second

У Верховній Раді триває обговорення законопроєкту №10449, який має на меті удосконалити процес мобілізації в Україні та врегулювати правовий статус військовослужбовців та військовозобов’язаних. Про це повідомив спікер парламенту Руслан Стефанчук у ефірі телеканалу “Рада”.

Згідно з прямою мовою спікера Верховної Ради, передбачено період в 14 днів між першим та другим читанням. Завдяки такій паузі депутати можуть вносити свої поправки. Зараз законопроєкт проходить процес доопрацювання в комітеті. За умови готовності комітету, його винесуть на друге читання. Однак враховуючи, що 21 лютого є останнім днем для подання поправок до законопроєкту, відомо, що друге читання не відбудеться раніше цієї дати.

На початку лютого Верховна Рада підтримала урядовий законопроєкт №10449, який спрямований на посилення системи мобілізації, в першому читанні. Це рішення мало стати важливим етапом у вдосконаленні законодавства, спрямованого на забезпечення національної безпеки та ефективної мобілізації ресурсів в разі потреби. Однак перед другим читанням очікується, що до законопроєкту внесуть багато поправок.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *