Ольга Стефанішина. Фото: uwf.org.uaОльга Стефанішина. Фото: uwf.org.ua
0 0
Read Time:45 Second

Віцепрем’єрка з європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина заявила, що будь-яким вимогам про відмову від підтримки українського сільськогосподарського сектора в обмін на можливість вступу до Євросоюзу не має місця.

За її словами, під час переговорів Україна буде наполягати на захисті інтересів українських фермерів. Оскільки агросектор відіграє важливу роль у економіці та забезпеченні харчової безпеки країни.

Україна, за словами віцепрем’єрки, не тільки є ключовим гравцем у регіоні, але й має велике значення для світової харчової безпеки.

Варто відзначити, що Європейська комісія розпочала процес передвступного скринінгу законодавства. Також вона вже створила переговорну рамку з Україною щодо її можливого вступу до ЄС. Проте, згідно з висловленою позицією віцепрем’єрки, будь-які домовленості, що передбачають відмову від підтримки агросектора, будуть вважатися неприйнятними.

Зокрема, враховуючи важливість агросектора для економічного відновлення після війни та перехід на стандарти Європейського Союзу, Стефанішина закликала партнерів до підтримки у швидшому відновленні української економіки та агросектора.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *