Прапор Китаю. Фото: financy.24tv.uaПрапор Китаю. Фото: financy.24tv.ua
0 0
Read Time:44 Second

Європейська комісія внесла пропозицію про нові торговельні санкції проти приблизно двадцяти компаній, які підтримують військову агресію Росії в Україні. Серед них також є китайські фірми. Про це пише Bloomberg.

У санкційному списку ЄС з’явилися назви компаній, які, за даними EUObserver, причетні до вивезення зброї з КНДР на захід Росії, а також особи, відповідальні за депортацію українських дітей із зони окупації до Росії. Серед них – кілька російських фірм та посадовців, які здійснюють та підтримують ці сумні практики.

Це не перший раз, коли Євросоюз вживає заходів проти підтримки Росії. Раніше були пропозиції включити до санкційного списку китайські компанії.

Китайські компанії вперше можуть опинитися під санкціями ЄС у зв’язку з підтримкою агресії Росії в Україні. Проте ці ініціативи зіштовхнулися з опозицією деяких країн та обіцянками Пекіна не порушувати санкційних обмежень.

Хоча санкційна пропозиція ще має пройти схвалення всіма членами Європейського Союзу, вже зараз вона налічує понад 200 імен і компаній.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *