Володимир Зеленський з делегацією США. Фото: president.gov.uaВолодимир Зеленський з делегацією США. Фото: president.gov.ua
0 0
Read Time:47 Second

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з делегацією Палати представників США на чолі з головою комітету з питань розвідки Майком Тернером. Делегація складалася з представників обох політичних партій США і прибула до Києва 9 лютого.

За інформацією Офісу президента, Зеленський висловив вдячність США за незмінну підтримку України після початку агресії Росії у 2014 році. Він також підкреслив, що Києву дуже потрібна допомога США у військовій, економічній і енергетичній сферах. Зеленський закликав Конгрес якнайшвидше ухвалити пакет допомоги Україні, Ізраїлю і Тайваню.

Також він зазначив, що Україні необхідні системи ППО, сучасні дрони та засоби радіоелектронної боротьби. Крім того, президент запропонував розглянути можливість спільного виробництва цих засобів на українських підприємствах.

Один із членів американської делегації, представник Демократичної партії Джейсон Кроу, висловив свою підтримку України і заявив, що звільнення Валерія Залужного з посади головнокомандувача Збройних сил України не повинно вплинути на співпрацю між країнами. Він також нагадав, що США залишаються надійним партнером України і готові надати їй всю необхідну допомогу.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *