Прапор Польщі. Фото: 5.uaПрапор Польщі. Фото: 5.ua
0 0
Read Time:57 Second

Польський міністр оборони Владислав Косіняк-Камиш заявив, що не довіряє словам президента Росії Володимира Путіна, який стверджує, що не планує агресії проти Польщі та інших країн НАТО. Міністр наголосив, що такі заяви не можуть зменшити пильність Польщі та її союзників у забезпеченні безпеки регіону.

Путін дав інтерв’ю американському журналісту Такеру Карлсону, який відомий своїми проросійськими поглядами, у вівторок. У ньому диктатор заперечив будь-який інтерес до Польщі та інших країн НАТО. Також наголосив, що він відправить російські війська туди лише у випадку, якщо Польща нападе на Росію.

Коли Косіняка-Камиша запитали на пресконференції про ці висловлювання, міністр сказав, що якщо хтось безперервно стверджує, що він нічого не збирається робити, то, мабуть, варто бути насторожі.

Глава Міноборони згадав, що до нападу на Україну не тільки російський керівник, а й інші високопоставлені особи РФ давали запевнення, що скупчення військ поблизу українського кордону – це просто навчання або перевірка бойової готовності.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський висловив обурення через інтерв’ю, яке записав Такер Карлсон. Він заявив, що Карлсон не ставив жодних критичних питань Путіну та не перевіряв його факти. Він також закликав американську громадськість та медіа не давати трибуну російській пропаганді.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *