Дональд Трамп. Фото: unian.netДональд Трамп. Фото: unian.net

Колишній президент США Дональд Трамп висловив своє невдоволення щодо представленого Сенатом двопартійного законопроєкту з регулювання міграції у соцмережі Truth Social.

Трамп закликав членів Сенату не голосувати за компроміс, який передбачає додаткові кошти для України, але, за його словами, є жахливим законопроєктом про кордон.

На думку експрезидента, лише “дурень або радикальний лівий демократ” підтримає цей законопроєкт. Він вважає документ “чудовим подарунком для демократів і передсмертним бажанням для Республіканської партії”. Також Дональд Трамп закликав своїх прихильників “не бути тупими” і вимагав окремого законопроєкту про кордон та імміграцію.

Нагадаємо, раніше Сенат США представив двопартійний законопроєкт на суму 118 млрд доларів, який, крім регулювання міграції, також передбачає надання допомоги Україні та Ізраїлю. Проте спікер Палати представників від республіканців Майк Джонсон відмовився ставити цей проєкт на голосування, через його недосконалість.

Своєю чергою президент США Джо Байден висловив термінову необхідність ухвалення представленого у Сенаті законопроєкту. За його словами, це сприятиме безпеці кордонів та забезпечить допомогу союзникам, зокрема, Україні, в умовах геополітичної напруги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *