Ілон Маск на мітингу Трампа. Фото: Getty ImagesІлон Маск на мітингу Трампа. Фото: Getty Images

Підприємець з США Ілон Маск, якому належить мережа Х, підтримав кандидата у президенти від республіканців Дональда Трампа на мітингу в хиткому штаті Пенсильванія. Про це йдеться у відеотрансляції події.

Передвиборчий мітинг проходив у місті Батлер, що у Пенсильванії, де влітку цього року на Трампа скоїли замах. Кандидат на виборах глави США представив громадянам Ілона Маска великим джентельменом, а також людиною, яка захистила свободу слова.

За словами Трампа, компанія Маска SpaceX – єдина у тому, що спонукала американців відправити своїх астронавтів у космос. Тоді як у відповідь мільярдер запевнив, що справжній тест на чийсь характер — це те, як він поводиться під обстрілом.

Ілон Маск наголосив, що один президент не має сил сходити сходами, а інший може трусити кулаком, коли у нього вистрелили. У цьому коментарі він порівняв чинного лідера Джо Байдена та Дональда Трампа. На думку бізнесмена, ці листопадові вибори стануть найбільш важливими, оскільки опоненти Трампа хочуть забрати в американців свободу.

За словами Маска, Трамп має виграти, щоб зберегти Конституцію та демократію в Штатах. Тоді як політик пообіцяв, що до кінця його другого терміну США висадяться на Марсі, якщо його оберуть громадяни.

Нагадаємо, вибори у США заплановані цьогоріч на 5 листопада. Наразі основні конкуренти – віцепрезидентка Камала Гарріс від Демократичної партії та Дональд Трамп від Республіканської.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *