Джейк Салліван. Фото: rbc.uaДжейк Салліван. Фото: rbc.ua
0 0
Read Time:44 Second

Радник з національної безпеки президента США зробив заяву про те, що США не мають наміру втручатися в справу можливого зняття з посади Валерія Залужного, який очолює Збройні Сили України. Про це повідомила телекомпанія CBS.

Джейк Салліван підкреслив, що це право належить Україні та її президенту, які можуть самостійно вирішувати, хто буде командувати Збройними Силами. Він сказав, що американський уряд не буде втручатися в кадрові зміни в українській армії. Також він наголосив, що США поважає суверенітет Києва в цьому аспекті.

Ці слова відображають повідомлення відомої американської газети The Washington Post, яка раніше писала про те, що уряд США був проінформований про можливу відставку генерала Залужного.

У суспільстві вже давно йдуть чутки про напружені відносини та стратегічні розходження між президентом та головнокомандувачем української армії. 29 січня деякі джерела повідомили про можливе відставку Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. Варто зазначити, що Залужному пропонували інші посади, але він відхилив їх.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *