Команда Зеленського обговорювала зустріч з Трампом. Фото: DRКоманда Зеленського обговорювала зустріч з Трампом. Фото: DR

Команда українського президента Володимира Зеленського відмовилася від обговорення з кандидатом у президенти на виборах США Дональдом Трампом у його резиденції. Про це повідомляє видання Time.

Двоє чиновників в оточенні Зеленського розповіли медіа, що український президент хотів особисто розповісти Трампу, що Україна захищає від агресії Росії не лише себе, але й весь вільний світ. Минулого тижня Трамп говорив, що планує зустріч із Зеленським у рамках його візиту до Сполучених Штатів.

Команда українського президента та американського політика обговорювали варіант зустрічі в резиденції Дональда Трампа, що знаходиться у Мар-а-Лаго. Втім, сторона України вирішила відхилити таку пропозицію та мала прохання провести розмову в більш нейтральному місці.

Зокрема розглядали можливість зустрічі Зеленського та Трампа під час спільного інтерв’ю на американському телеканалі. Один з посадовців підкреслив, цей варіант все ще розглядався, коли президент Зеленський приземлився до США.

Втім, усе дуже змінилося, після того, як лідер України відвідав завод американського виробника зброї Scranton Army Ammunition Plant у Пенсильванії.

Зазначимо, що після цього спікер Палати представників США Майк Джонсон написав до президента Володимира Зеленського листа, у якому попросив звільнити посла України в Штатах Оксану Маркарову через її неефективність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *